Bevlogen

Belettering


Belettering is één van de meeste effectieve manieren van reclame maken. Hierin maken we een onderscheid tussen gevelbelettering en autobelettering. Door een gevel of bedrijfswagen te laten beletteren zorg je dat je opvalt en professionaliteit uitstraalt.

Wat is belettering?

Belettering is een reclamevorm die wordt toegepast door het plakken van vinyl op verschillende ondergronden. De meest voorkomende toepassingen van belettering zijn autobelettering en raambelettering. Andere voorbeelden zijn gevelbelettering, bordbelettering en bewegwijzering.

Belettering kan een permanente reclame-uiting zijn, maar kan ook voor tijdelijke aanbiedingen of acties aangebracht worden op ramen van winkels of kantoorpanden.

Vroeger werd belettering vooral gedaan door schilders. Tegenwoordig is het een grafisch vormgever die veelal het voorbereidende werk doet. Bij het ontwerpen dient deze rekening te houden met de ondergrond, vorm en omgeving van het te beletteren object.

Wat kan BLOCC voor u betekenen

Wij verzorgen zowel het ontwerp als de uitvoering, geheel in lijn met jouw bedrijfsimago en huisstijl. Wij werken met duurzame materialen en vakbekwame mensen, waardoor je verzekerd bent van een hoogwaardig eindresultaat.

Wil je zien wat wij doen? Bekijk dan onze portfolio, want een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

 

Heb je vragen of wil je advies van iemand met verstand van zaken, neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief

captcha

Nieuws / Vacatures

Contact

BLOCC creatieve communicatie

Smederijstraat 17 | 5111 PT  Baarle-Nassau
T +31 (0)13 - 507 35 60 | info@blocc.nl | www.blocc.nl