Bevlogen

Autobelettering


Een rijdend visitekaartje met een hoog bereik en voor een brede doelgroep: de bedrijfswagen als blikvanger op de weg. BLOCC verzorgt zowel het ontwerp als de uitvoering, geheel in lijn met jouw bedrijfsimago en huisstijl. Ook full colour-prints en carwrapping behoren tot de mogelijkheden.

Waarom autobelettering?

Autobelettering is een voordelige en aantrekkelijke manier om een bedrijf op te laten vallen. Onderzoek, verricht door het CBR, wijst uit dat autobelettering gemiddeld zo’n 160.000 contactmomenten per maand heeft. Daarnaast wordt een boodschap op een beletterde auto beter en langer onthouden dan bijvoorbeeld een folder of poster.

Belettering kan een permanente reclame-uiting zijn, maar kan ook voor tijdelijke aanbiedingen of acties aangebracht worden op ramen van winkels of kantoorpanden.

Carwrapping

Carwrapping is het 'inpakken' van een auto met zelfklevende folie. Doordat de folie flexibel is kan deze elke vorm aannemen. Iedere kleur of bedrukking van de folie is mogelijk. Carwrapping zorgt bovendien voor een goede bescherming van de autolak: de folie is krasbestendiger dan autolak en is gemakkelijk te vervangen en verwijderen. Daarnaast is het ook goedkoper dan het laten spuiten van een auto.

Wat kan BLOCC voor je betekenen

Wij verzorgen zowel het ontwerp als de uitvoering van carwrapping, geheel in lijn met jouw bedrijfsimago en huisstijl. Wij maken gebruik van kwaliteitsfolies, waardoor je verzekerd bent van een hoogwaardig eindresultaat.

Bekijk onze portfolio voor een overzicht van auto’s die wij hebben voorzien van belettering.

 

Heb je vragen over autobelettering of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief

captcha

Nieuws / Vacatures

Contact

BLOCC creatieve communicatie

Smederijstraat 17 | 5111 PT  Baarle-Nassau
T +31 (0)13 - 507 35 60 | info@blocc.nl | www.blocc.nl