Bevlogen

Sign


Uw logo, afbeelding of tekst op wagens, uw bedrijfspand, op kleding. Voor de meest uiteenlopende situaties realiseren wij een passend ontwerp met de juiste uitstraling bij uw bedrijf. Wij werken met duurzame materialen en vakbekwame mensen, waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardig eindresultaat. Een éénmalige investering levert op deze manier jarenlange reclame op.

Autobelettering

Autobelettering

Een rijdend visitekaartje met een hoog bereik en voor een brede doelgroep: de bedrijfswagen als blikvanger op de weg. BLOCC verzorgt zowel het ontwerp als de uitvoering, geheel in lijn met bedrijfsimago en huisstijl. Ook carwrapping behoort tot de mogelijkheden.

Gevelbelettering

Gevelbelettering

De eerste indruk van je bedrijf: met de juiste gevelbelettering zit dat in één keer een goed. In de meest uiteenlopende materialen, zowel verlicht als onverlicht. Wij ontwerpen, produceren en monteren deze eerste indruk graag.

Bewegwijzering

Bewegwijzering

Goede bewegwijzering is helder en goed zichtbaar, zowel binnen als buiten. Daarnaast moet het passen binnen de architectuur van de omgeving. Wij hangen niet zomaar bordjes op. Wij bedenken, ontwerpen en realiseren duidelijkheid.

Beurzen

Beurzen

Een beurs kan een belangrijke marketingtool voor een bedrijf zijn. Wij denken mee over presentatie of promotie, zowel in concept als uitvoering. Desgewenst bieden wij een marketingplan om meer traffic naar jouw beursstand te genereren.

Spandoeken

Spandoeken

Spandoeken zijn er in vele formaten en materialen: zeildoek of meshdoek, met of zonder ringen. Toepasbaar als gevelreclame tot steigerdoeken bij bouwprojecten. Snel geplaatst en duurzaam, maar ook heel geschikt voor tijdelijke acties.

Overige sign

Overige reclame

Vlaggen, en stoepborden. Lichtbakken, gevelbanieren. Reclame- of voetbalborden. Wij verzorgen de meest uiteenlopende formaten en vormen van reclame die een bedrijf of product onder de aandacht brengen bij een passerend publiek.

Nieuwsbrief

captcha

Nieuws / Vacatures

Contact

BLOCC creatieve communicatie

Smederijstraat 17 | 5111 PT  Baarle-Nassau
T +31 (0)13 - 507 35 60 | info@blocc.nl | www.blocc.nl