Bevlogen

Websites


Uniek en onderscheidend webdesign: van eenvoudig informatief tot uitgebreide bedrijfswebsites met talrijke mogelijkheden aan technische toepassingen. Uiteraard responsive en naar wens zelf te beheren.

Digitaal visitekaartje

Een website is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Het is dan ook erg belangrijk dat een website er goed uitziet en een duidelijke navigatie en structuur heeft. Samen zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe website een succes wordt.

Responsive webdesign

Natuurlijk optimaliseren wij elke nieuwe website voor alle apparaten en schermgroottes. Dat doen we door de site te bouwen op basis van responsive webdesign. Hierdoor past een website zich automatisch aan aan de schermgrootte van het apparaat waarop de website wordt bekeken.

Goed vindbaar

Je wilt natuurlijk dat jouw nieuwe website goed gevonden wordt in de zoekmachines. Al onze websites zijn standaard voorzien van een basis zoekmachine optimalisatie voor Google. Ook het toepassen van zoekmachine adverteren behoort tot de mogelijkheden.

Zelf online beheren

Wil je zelf teksten en/of foto's plaatsen op je nieuwe website? Dat kan heel eenvoudig 24/7 via het opensource Joomla of WordPress beheersysteem. Wij richten dit speciaal voor jou in om het gebruik ervan zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 

Heb je interesse gekregen in onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief

captcha

Nieuws / Vacatures

Contact

BLOCC creatieve communicatie

Smederijstraat 17 | 5111 PT  Baarle-Nassau
T +31 (0)13 - 507 35 60 | info@blocc.nl | www.blocc.nl