Bevlogen

Online


Een website kan zo eenvoudig of uitgebreid zijn als u maar wilt. Van een paar informatieve pagina's tot een bedrijfswebsite voorzien van alle mogelijke technische toepassingen of zelfs een webwinkel. Iedereen is vandaag de dag gebaat bij een goede website. Van bedrijf tot particulieren, van club tot evenementen. Wij ontwerpen niet alleen websites op maat en naar uw specifieke behoeften. Wij hebben tevens experts in huis op het gebied van SEO, SEA en social media.

Websites

Websites

Uniek en onderscheidend webdesign: van eenvoudig informatief tot uitgebreide bedrijfswebsites met talrijke mogelijkheden aan technische toepassingen. Uiteraard responsive, geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid en naar wens zelf te beheren.

Webshops

Webshops

Verkopen via internet? BLOCC helpt je graag bij het ontwerp en realiseren van een professionele webwinkel. Op maat gemaakt, overzichtelijk en voorzien van veilige online betaalmethoden. En natuurlijk geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Een nieuwsbrief is een praktisch medium om klanten met regelmaat op de hoogte te houden van alle nieuwtjes binnen jouw branche. Direct gericht aan de doelgroep heeft het een hoge attentiewaarde en vergroot het de naamsbekendheid van jouw onderneming.

SEO

SEO

SEO is kortgezegd zoekmachine optimalisatie. Wij bouwen jouw website zó dat deze goed door zoekmachines geïndexeerd wordt. Daarnaast hebben wij ook de kennis en tools om de vindbaarheid van je site te vergroten via zoekwoorden bij zoekmachines als Google.

SEA

SEA

Wanneer een webpagina beter gevonden wordt, verhoogt dat de effectiviteit van de online advertenties. Met zoekmachine adverteren (SEA) zorgen wij ervoor dat óók in het commerciële gedeelte van zoekmachines jouw bedrijf op een prominente plaats staat.

Social Media

Social Media

Nog geen bedrijfsaccount op social media? BLOCC helpt met het opzetten ervan. Uiteraard met dezelfde uitstraling als de bedrijfshuisstijl. Daarnaast kunnen wij tevens het inhoudelijk aspect, zoals de redactie en het beheer voor onze rekening nemen.

Nieuwsbrief

captcha

Nieuws / Vacatures

Contact

BLOCC creatieve communicatie

Smederijstraat 17 | 5111 PT  Baarle-Nassau
T +31 (0)13 - 507 35 60 | info@blocc.nl | www.blocc.nl