Bevlogen

Grafisch


Een goed ontwerp valt op in een concurrerende wereld, is eigenzinnig én functioneel. Het sluit aan bij de wensen van de klant en spreekt tegelijkertijd de beoogde doelgroep aan. Gaat u starten met uw bedrijf of is uw huisstijl aan een opfrisbeurt toe? Wilt u een advertentie plaatsen of een brochure of folder laten drukken? Bij BLOCC werken gedreven, creatieve professionals die telkens weer vol passie een passend ontwerp verzorgen.

Logo's

Logo's

Een huisstijl is het belangrijkste kenmerk van een bedrijf waardoor klanten in één oogopslag zien wie je bent en waar je voor staat. Wij visualiseren de eerste logoschetsen tot een eenduidig geheel in briefpapier, visitekaartjes, enveloppen en alles wat erbij komt kijken.

Promotie

Promotie

Er zijn vele mogelijkheden om op drukwerk te communiceren. Van kerstkaart tot uitnodiging, van deurhanger tot presentatiemap. Wij denken mee met jouw wensen en maken ontwerpen die passen binnen jouw huisstijl of, als je dat wilt, iets volkomen unieks.

Brochures

Brochures

Bedrijfsactiviteiten, diensten en/of producten kunnen bij uitstek gepresenteerd worden in drukwerk dat door de brievenbus kan. Wij ontwerpen folders, flyers of brochures die aandacht trekken en de geadresseerde aanzet tot actie.

Baarlezine

Baarlezine

Jaarlijks verschijnt in de regio Baarle een glossy toeristisch magazine waarin bedrijven zich presenteren. De vormgeving hiervoor is volledig in handen van BLOCC, maar ook de acquisitie, het uitgeven, de verspreiding en een groot deel van de fotografie en teksten.

Verpakkingen

Verpakkingen

Een goede verpakking heeft veel invloed op naamsbekendheid en verkoop. Het vertelt een verhaal, vervult een behoefte en spreekt de beoogde doelgroep aan. Maar bovenal moet het de klant aanzetten tot aankoop. Bij BLOCC verstaan wij die kunst tot verleiden.

Overige grafisch

Overige grafisch

Brochures of catalogi kunnen een mooi medium zijn om klanten te informeren en interesseren in jouw bedrijf of product. Bij BLOCC zorgen we voor een zorgvuldige opmaak van alle mogelijke media en denken tevens inhoudelijk mee over teksten en fotografie.

Nieuwsbrief

captcha

Nieuws / Vacatures

Contact

BLOCC creatieve communicatie

Smederijstraat 17 | 5111 PT  Baarle-Nassau
T +31 (0)13 - 507 35 60 | info@blocc.nl | www.blocc.nl