Bevlogen

Ons werk


Als full service reclamebureau bedenken wij creatieve oplossingen voor de vragen van jouw bedrijf. Zo'n oplossing kan van alles zijn. Een logo bijvoorbeeld of volledige huisstijl. Maar ook complete marketing-concepten, advertenties, brochures, een website of belettering. Ieder communicatie-"probleem" zetten wij om in een creatief ontwerp.

Diensten

Grafisch

Een slim concept, fraaie vormgeving en de juiste verzorging van drukwerk kunnen jouw onderneming extra onder de aandacht brengen. Van huisstijl tot advertentie, van poster tot flyer. Wij denken graag met je mee.

Portfolio

Online

Een goede website is een krachtig marketinginstrument. Wij ontwikkelen websites en webshops die je eventueel zelf bij kan houden. Ook zoekmachine optimalisatie of andere online behoeften op maat zijn mogelijk.

Lees meer

SIGN

Je bedrijfsuitstraling wordt nóg vollediger door toepassing op meerdere mediadragers. Denk aan autobelettering, reclameborden of gevelbelettering. Er zijn tal van opties mogelijk in vele uiteenlopende materialen.

Portfolio

Textiel

Of het nu opvallend is of subtiel, met bedrukking op textiel komt een huisstijl letterlijk overal. Wij gebruiken technieken als zeefdruk, borduren en transfer. Een fraaie, representatieve manier van het vergroten van je naamsbekendheid.

Portfolio

Ledscherm

Opvallend, 24/7 adverteren middenin het centrum van Baarle: het LEDscherm aan de loswal biedt deze mogelijkheid. Wij dragen niet alleen zorg voor de exploitatie ervan, maar ook voor het ontwerp en animaties van de (commerciële) boodschappen.

Bekijk de website

Vastgoedcommunicatie

Ieder vastgoedproject is uniek. Bij het in de markt zetten daarvan speelt de juiste vastgoedpromotie een essentiële rol. Van bouwbord tot advertenties, zowel off- als online. En, tegenwoordig niet meer weg te denken, via de social media.

Bekijk de website

Nieuwsbrief

captcha

Nieuws / Vacatures

Contact

BLOCC creatieve communicatie

Smederijstraat 17 | 5111 PT  Baarle-Nassau
T +31 (0)13 - 507 35 60 | info@blocc.nl | www.blocc.nl