Grenzeloos
 
Nieuws BLOCC

DE WAARDE VAN WIT

Witruimte, in het Engels ook wel "negative space" genoemd, is de lege ruimte rond een afbeelding in een ontwerp. Deze witruimte is even belangrijk als de afbeelding zelf: het begrenst de afbeelding en brengt balans in een compositie. Te weinig witruimte maakt een ontwerp krap en rommelig, te veel wit laat een ontwerp zwemmen in de leegte. Toch worden ontwerpen vaker vol gepropt dan bewust leeg gelaten. Goede ontwerpers begrijpen de kracht van het niets. Ze maken al sinds tijden slim gebruik van de lege ruimte in een ontwerp.

Bekijk onderstaande voorbeelden van spelen met witruimte en overtuig jezelf van de waarde van het wit.

Witruimte
BLOCC lijn

EIGENTIJDS

Het is altijd goed om met je tijd mee te gaan. Dat dachten ze ook bij Aannemersbedrijf Vromans-Van Hal BV. Na een kritische blik bleek hun oude website niet helemaal meer te voldoen aan de eisen van deze tijd. Daar moest verandering in komen.

BLOCC werd ingeschakeld en ontwierp een nieuwe, frisse, op maat gemaakte site die inmiddels online staat. Uiteraard is de nieuwe site responsive, zodat hij óók op je smartphone en tablet goed leesbaar blijft. Daarnaast is hij voorzien van een Content Management Systeem, waardoor het voor Aannemersbedrijf Vromans-Van Hal BV mogelijk is hun eigen site op eenvoudige wijze zelf te beheren. Zo kunnen zij zonder hulp van een websitebouwer teksten wijzigen, pagina's toevoegen en/of afbeeldingen plaatsen. Super handig! En BLOCC blijft natuurlijk altijd als helpdesk beschikbaar en inzetbaar voor grote wijzigingen. Neem eens een kijkje op vromansvanhal.nl

Vromans-Van Hal
BLOCC lijn

DOE EENS WAT ANDERS MET GEVELBELETTERING

Door gebruik te maken van zonlicht wordt deze gevelbelettering een waar kunstwerk. Het ontwerp van kunstenaar Daku heet "Time Changes Everything" en is live te bewonderen in New Delhi. Maar je kan natuurlijk ook gewoon onderstaande animatie bekijken.

Zonlicht letters

Zonlicht letters
BLOCC lijn

FINISHING TOUCH

Een tijdje geleden maakte BLOCC voor Dennis Deckers van Deckers Bouwservice een nieuw logo met bijbehorende huisstijl. Wat begon met visitekaartjes en overig drukwerk is inmiddels geheel in lijn doorgevoerd tot op het bedrijfspand. De banner en gevelbelettering maken dat het bedrijf van Dennis goed zichtbaar is. En met die mooie blauwe lucht wordt het hemelsblauw in het logo nog eens extra benadrukt. Een mooie finishing touch!

Wij wensen Dennis veel succes met zijn bedrijf.

Dennis Deckers Bouwservice
BLOCC lijn

ONLINE MEETS OFFLINE

Met alle digitale aandacht van de laatste tijd zou je bijna vergeten hoe mooi drukwerk kan zijn. En nog mooier: de ontmoeting tussen on- en offline adverteren.

Tigo, een provider in Midden en Zuid-Amerika, biedt hulp aan bij allerlei soorten ongelukken. Hun Unique Selling Point is dat ze in alle gevallen met één swipe op je telefoon naar je toe komen. Daarvoor maakte reclamebureau Biedermann geen uitgebreide televisiecommercial, maar een eenvoudige printcampagne die onverwacht verrassend is.

TIGO
BLOCC
BLOCC adres

Nieuwsbrief

captcha

Nieuws / Vacatures

Contact

BLOCC creatieve communicatie

Smederijstraat 17 | 5111 PT  Baarle-Nassau
T +31 (0)13 - 507 35 60 | info@blocc.nl | www.blocc.nl