Grenzeloos
 
top

BAARLEZINE

Een nieuw toeristisch seizoen, een nieuw toeristisch kantoor. 22 april vond de feestelijke opening van beide gelegenheden plaats. Over de nieuwe locatie en inrichting van het infokantoor van Toerisme Baarle lees je later in deze nieuwsbrief meer.

Ook dit jaar ging de start van het toeristisch seizoen weer gepaard met de presentatie en verspreiding van Baarles informatieve magazine: BAARLEZINE.

BAARLEZINE'S 2018

Na een intensieve tijd van schrijven, schrappen, schuiven, ontwerpen en heel veel kopjes koffie is het dit jaar, met maar liefst 60 pagina's, bovendien een extra dikke editie geworden. Naast ruimte voor bedrijven uit Baarle om zich op een toegankelijke manier te presenteren, bevat het magazine verhalen over smokkelen, de geschiedenis van de beruchte Dodendraad, interviews met opmerkelijke Baarlenaren, bezienswaardigheden en nog veel meer. Ook nieuw is de uitneembare enclavewandelroute in het hart van het blad. Handig om mee te nemen in de prachtige omgeving van ons dorp.

BAARLEZINE 2018

Voor BLOCC is BAARLEZINE elk jaar weer een multidisciplinaire aangelegenheid: naast de vormgeving wordt ook een groot deel van de teksten, interviews en fotografie door ons verzorgd. Het magazine wordt verspreid in een oplage van maar liefst 17.000 exemplaren. Goed voor een hele zomer leesplezier.


Kijk voor meer informatie op baarlezine.eu

BLOCC lijn

SCHERPE ADVERTENTIES

Een goede advertentie is helder, krachtig, creatief, overtuigend, opvallend en origineel. Het trekt de aandacht, zorgt voor een bepaalde emotie bij de kijker en blijft hangen. Hoe scherp een advertentie wérkelijk kan zijn? Nou, superscherp dus ;-)

Scheermesjes van Schick

Schick Quadruple Razors: de kracht van 4 blades in een scheermesje

VW Precision Parking

Parkeerassistentie van Volkswagen

Vincent van Gogh

Beter zien met een bril van Keroptic

BLOCC lijn

GEEF LICHT AAN JE (RECLAME)BOODSCHAP

De ca. 70.000 personen die wekelijks vanuit het noorden Baarle binnenrijden, passeren allemaal het ledscherm dat aan de Chaamseweg bij de Loswal staat. Op dit grote scherm worden iedere dag tussen 06:00 en 23:00 uur verschillende soorten boodschappen vertoond. Soms is dat reclame, soms een kort filmpje, een animatie of de aankondiging of promotie van een (plaatselijk) evenement.

Het ledscherm valt zowel overdag als in de avonduren op. Weinig reclame-uitingen trekken juíst in het donker zoveel aandacht als de al dan niet bewegende beelden van dit oplichtende scherm. In een doorlopende cyclus komt een boodschap minimaal 200 keer per dag voorbij. Een bijzondere manier van gezien worden op een bijzonder medium van maar liefst 6 m2.

Ledscherm Baarle

Meer weten over de mogelijkheden voor adverteren op het ledscherm in Baarle? Kijk op ledschermbaarle.eu

BLOCC lijn

GRAFISCHE ILLUSIES

Iedereen kent wel de fantastische, grafische illusies van Escher. Nog fantastischer is het als dit soort illusies bewegend worden. In de huidige online wereld zijn deze grafische visualisaties goed te gebruiken om bijvoorbeeld een logo of beeldmerk minder statisch te maken. Een logofilmpje op je website of social media trekt gegarandeerd meer aandacht.

florian 3
BLOCC lijn

EEN NIEUW KANTOOR VOOR TOERISME BAARLE

Toerisme Baarle

De opening van het toeristisch seizoen was, zoals eerder gezegd, dus tevens het moment dat het nieuwe kantoor van Toerisme Baarle officieel opengesteld werd. Op deze nieuwe locatie is links ruimte voor het toeristisch informatiekantoor met achter de balie een levensgrote fotoprint van het huis met de twee huisnummers. In de rechterruimte bevindt zich een bezoekerscentrum waar het enclaveverhaal van de beide Baarles verteld wordt met een tijdlijn vol verhalen en beeldmateriaal vanaf het ontstaan van Baarle tot het bruisende Baarle van vandaag de dag. Middenin de ruimte staat een grote tafel met een luchtfoto van Baarle-Hertog-Nassau waarop de enclaves duidelijk staan aangegeven.

Toerisme Baarle

Wij zijn trots dat we mee mochten werken aan de inrichting van deze mooie, nieuwe locatie: onder andere de grote fotoprint, de tijdlijn, plattegrond-tafel en, last but not least, een volledig nieuwe website: toerismebaarle.com

Wij hopen natuurlijk dat veel mensen deze mooie plek in hartje Baarle gaan bezoeken.

BLOCC
BLOCC adres

Nieuwsbrief

captcha

Nieuws / Vacatures

Contact

BLOCC creatieve communicatie

Smederijstraat 17 | 5111 PT  Baarle-Nassau
T +31 (0)13 - 507 35 60 | info@blocc.nl | www.blocc.nl