Grenzeloos
 
BLOCC Nieuws

Bi - Bi - Billboard

NFS billboardWanneer stotteraars iets willen zeggen, komt het vaak voor dat niet-stotteraars hen interrumperen of de zin afmaken. Deze vervelende gewoonte wordt middels dit unieke billboard briljant gevisualiseerd. Het billboard moedigt de kijker vervolgens aan even pas op de plaats te maken en wat geduld te hebben met de stotteraar. En zo vraagt de Nederlandse Federatie Stotteren door buiten de begaande paden te denken op een ludieke manier aandacht voor een maatschappelijk probleem.

BLOCC lijn

Dodendraad

Tijdens de Eerste Wereldoorlog werd op de grens tussen België en Nederland een elektrische versperring aangebracht. Op deze 357 km lange Dodendraad, of Draad des Doods, stond een gemiddelde spanning van 2000 Volt. Desondanks waren er dagelijks mensen die de draad trachtten te passeren, waarbij velen de dood vonden. Het feit dat elektriciteit in deze dagen nog geen algemeen bekend gegeven was, speelde daarbij een grote rol.

Dit jaar is het 100 jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog begon. Ter gelegenheid daarvan is langs een gedeelte van de Dodendraad een aantal wandel- en fietsroutes gecreëerd: de Dodendraadroute. Deze interactieve, recreatieve route voert via wandel- en fietsknooppunten naar opmerkelijke plaatsen uit de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog.

BLOCC verzorgde zowel de lay-out als de productie van de informatieborden langs deze routes. Daarnaast ontwierp BLOCC een speciale Dodendraadbrochure die verkrijgbaar is bij VVV Baarle.

Wij wensen iedereen die deze prachtige routes gaat wandelen of fietsen een mooie tocht.

Dodendraadroute
BLOCC lijn

Mooi blauw

Benjamin Moore PaintsWanneer je drukwerk bestelt bij BLOCC en daarvoor de juiste kleur zoekt, heb je vast wel eens met een kleurenwaaier te maken gehad. Of wanneer je de muur van de hal of je raamkozijnen in een nieuw kleurtje gaat schilderen. Kleurenwaaiers zijn er in alle kleuren van de regenboog. Maar Benjamin Moore Paints heeft wel de mooiste. Diens "sky-palette" suggereert op een creatieve wijze dat deze verffabrikant de meest natuurlijke en subtiele kleuren blauw verkoopt.

In Nederland zouden dat overigens eerder vele tinten grijs zijn.

BLOCC lijn

Preben Jansens

Je kent het wel, je hebt een idee voor een bedrijf, kunt niet wachten ermee te beginnen en voor je het weet ben je jaren verder met een serieuze onderneming. Een huisstijl was er bij aanvang in alle enthousiasme bij ingeschoten. Maar hoe professioneler je bedrijf wordt, hoe meer het vraagt om een uniek gezicht.

Preben Jansens, die al jaren een bedrijf voor timmerwerken en interieurbouw heeft, liet onlangs door BLOCC een logo ontwerpen. Dit werd doorgevoerd in een algehele huisstijl, autobelettering en website. Uiteraard wensen wij Preben veel succes met zijn bedrijf in deze nieuwe "look".

Preben Jansens
BLOCC lijn

Ultrascherp

Hoe creatief het gebruik van advertentieruimte kan zijn, bewijst dit kookboek gesponsord door professionele kookmessen. De op de zijkant gedrukte appel laat zien hoe ultrascherp deze messen zijn. Een slimme en vernieuwende wijze van adverteren die niet alleen esthetisch is, maar daarnaast de boodschap doeltreffend verbeeldt.

Tramontina Precision Knives
BLOCC
BLOCC adres

Nieuwsbrief

captcha

Nieuws / Vacatures

Contact

BLOCC creatieve communicatie

Smederijstraat 17 | 5111 PT  Baarle-Nassau
T +31 (0)13 - 507 35 60 | info@blocc.nl | www.blocc.nl