Grenzeloos
 
BLOCC Nieuws

Reactvertising: snel en origineel

Het lijkt tegenwoordig soms een wedstrijd: wie het snelst als merk of product kan inhaken op de actualiteit. Om daarin origineel en/of de eerste te zijn, vereist de discipline van het 24 op 7 scannen van nieuwsfeiten. Voorbeelden van dit soort advertenties zijn er voldoende. Denk maar eens aan de tal van inhakers die volgden op de duik van Robin van Persie tijdens het WK van afgelopen zomer. Of de reacties op het al dan niet kunnen buigen of breken van de nieuwste iPhone 6, waaronder een prachtig voorbeeld van KitKat.

Wie goed en snel op een originele wijze op de actualiteit reageert, verdient roem. Daarvoor wordt uiteraard ook maximaal gebruik gemaakt van de sociale media.

En zo is een nieuw fenomeen geboren: reactvertising, ofwel real-time advertising met de social media als de grote traffic driver. Een reclamebureau in Toronto bedacht de term en ziet het als de enige manier voor merken om bekendheid te genereren en houden in deze snel veranderende wereld. Of dit werkelijk de enige manier is, is natuurlijk de vraag. Wel levert het vaak leuke of gevatte reclame op, waar mensen in ieder geval een tijdje over blijven praten.

Reactvertising
BLOCC lijn

Met ÉÉN KLICC online

De nieuwe websiteformule van BLOCC

De tijd dat alleen grote bedrijven een website hadden is definitief voorbij. Of je nu ondernemer bent of ZZP’er. Non-profit organisatie of vereniging. In deze wereld van snelle digitale communicatie en social media kan een goede site als hedendaags visitekaartje eigenlijk niet meer ontbreken. En zo moeilijk hoeft het allemaal niet te zijn.

BLOCC heeft hiervoor namelijk een nieuwe formule gelanceerd: KLICC. Via KLICC kan je met één klicc van je muis een basiswebsite bestellen met alle noodzakelijke features van deze tijd, waarbij je meteen weet wat voor prijskaartje eraan hangt.

De site wordt van A tot Z gevuld en is daarna te allen tijde zelf te beheren. Verder is iedere site die KLICC maakt responsive. Dus ook op tablet en smartphone altijd goed leesbaar. En wij zorgen natuurlijk voor een basis vindbaarheid voor zoekmachines als Google.

Speciaal voor onze vaste klanten geven wij dit jaar nog een extra introductiekorting. U betaalt dan niet het standaard tarief van €29,00 en zelfs niet het actietarief van €24,00. Een snelle beslisser kan nu voor slechts €19,00 per maand al een basiswebsite laten bouwen door KLICC. Deze klanten actie loopt tot en met 24 december 2014. Kijk voor meer informatie op KLICC.nl

Uiteraard zijn er bij BLOCC zelf nog altijd ruime mogelijkheden voor uitgebreide sites of webshops.

KLICC
BLOCC lijn

De evolutie van een logo

Een logo is de eerste indruk die je bij (potentiële) klanten achterlaat op basis waarvan ze beslissen of ze met je in zee gaan of je product aanschaffen. Het is daarom van groot belang dat een logo de identiteit van een bedrijf of organisatie op de juiste wijze weerspiegelt. Een goed logo is vaak simpel: in één oogopslag moet immers duidelijk zijn waar het voor staat.

Als je kijkt naar de evolutie van logo’s van grote bedrijven als Apple, Volkswagen en Nike valt vooral dit laatste aspect op: bij allen is een ontwikkeling van complexiteit naar eenvoud te zien. Maar ook het kijken naar de oude versies blijft interessant. Het geeft immers een goed beeld over tijdsgeest en de manier waarop er werd nagedacht over design.

Het is natuurlijk voor ieder bedrijf of organisatie van belang om hedendaags te blijven. Dus kijk zo af en toe eens kritisch naar je logo. Want wanneer tijden veranderen doet een goed logo daar vaak aan mee.

Apple logo evolution

Volkswagen Logo's

Nike Logo's
BLOCC lijn

Opvallend: 3D-doeken

Op zoek naar iets bijzonders voor een winkel, showroom of beurs? Denk dan eens aan 3D-doek. Een 3D-doek bestaat uit twee transparante doeken met een specifieke afstand, lichtinval en bewerking in de bestanden. Hierdoor vormen zij samen één beeld met een prachtig 3D-effect. Een opvallend, luxe, maar toch betaalbaar product.

3D-doeken
BLOCC lijn

Feestdagen

Vanwege de feestdagen zijn wij gesloten van 25 december 2014 t/m 2 januari 2015. Maandag 5 januari 2015 staan wij weer voor u klaar.

BLOCC feestdagen
BLOCC
BLOCC adres

Nieuwsbrief

captcha

Nieuws / Vacatures

Contact

BLOCC creatieve communicatie

Smederijstraat 17 | 5111 PT  Baarle-Nassau
T +31 (0)13 - 507 35 60 | info@blocc.nl | www.blocc.nl