Grenzeloos
 
BLOCC Nieuws

Free WIFI

Niet elke reclame hoeft te schreeuwen of in één oogopslag alles te vertellen. Soms is subtiliteit een sterkere boodschapper.

Ronduit smaakvol is deze advertentie waarin een horecagelegenheid niet alleen aandacht vraagt voor haar core business, maar tevens een extra selling point genereert door free WiFi beschikbaar te stellen.

Jumbo
BLOCC lijn

Banner Omnicol

Nieuwe media brengen nieuwe manieren van adverteren met zich mee. En nieuwe mogelijkheden. Zo neemt het gebruik van banners op websites een steeds groter aandeel in. Het voordeel van banners is dat deze geen statische advertentie zijn, maar een bewegend beeld kunnen bevatten. Daarnaast geven banners de mogelijkheid het bezoek ervan te meten, waardoor er meer informatie over het effect van de banner op je potentiële klanten beschikbaar wordt. Mede daarom verzorgde BLOCC een aantal bannerontwerpen voor Omnicol.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

BLOCC lijn

... of liever wifi-free?

Nu op zo'n beetje elke openbare plaats free WiFi aangeboden wordt, lijkt de wereld één grote WiFi-zone te worden. Het gevolg daarvan is dat mensen continu online zijn. Time for a break, dacht KitKat en bedacht een geniale campagne buiten alle gebruikelijke media om.

In hartje Amsterdam werden binnen een radius van 5 meter alle WiFi-signalen geblokkeerd. Hierdoor werden mensen even niet lastig gevallen met zaken als e-mails, updates, tags of likes. In plaats daarvan kwamen zij in de gelegenheid weer eens een ouderwetse krant of een papieren boek te lezen. Sommigen hadden zelfs een echte conversatie! En ondertussen aten zij een KitKat. Uiteraard.

KitKat Wifi free
BLOCC lijn

Gulickx schoenen

Het kan niemand uit de regio ontgaan zijn, het pand van Gulickx schoenen heeft de afgelopen maanden een enorme metamorfose ondergaan. Er is flink getimmerd, gemetseld en gestuukt. En bij de nieuwe, strakke winkel hoort ook een nieuwe gevelbelettering. De 30 mm dikke kunststof letters in witte hoogglans die BLOCC daarvoor gebruikte, contrasteren mooi op de natuurstenen achtergrond van het pand. BLOCC wenst Gulickx schoenen veel succes in hun gerenoveerde winkel.

Gulickx schoenen
BLOCC lijn

Boek

BLOCC WeggevertjesWat te doen op het WiFi-vrije bankje van KitKat? Juist: een boek lezen. Zo wordt via de 'oude media' verwezen naar de sociale media om het omgekeerde te bereiken. Zet je WiFi uit. Lees een boek. Zo af en toe dan toch.

BLOCC
BLOCC adres

Nieuwsbrief

captcha

Nieuws / Vacatures

Contact

BLOCC creatieve communicatie

Smederijstraat 17 | 5111 PT  Baarle-Nassau
T +31 (0)13 - 507 35 60 | info@blocc.nl | www.blocc.nl