Grenzeloos
 
Nieuws BLOCC

BEAUX BATEAUX

De lente hangt in de lucht! Tijd om eens lekker op het terras te gaan zitten. Bij voorkeur op een prachtige locatie met heerlijk eten en drinken. Beaux Bateaux, een nieuw restaurant aan de Kaai in Turnhout, heeft niet alleen een prachtig terras, maar ook een fraai interieur en een verrukkelijke kaart.  

Wij mochten de complete huisstijl voor dit restaurant aan het water maken: van logo tot gevelbelettering, van pochetten tot kleding en nog veel meer. We wensen Beaux Bateaux veel succes en zonnige terrasdagen!

Beaux Bateaux
BLOCC lijn

DE KUNST VAN HET VERPAKKEN

Insekten lampen

Alledaagse producten, zoals gloeilampen, worden vaak in eenvoudige verpakkingen gestopt. Het kan ook anders. Deze verpakkingen worden een vlieg, mug of hommel. Dezelfde insecten die op het licht afkomen als je de lamp gebruikt.

Nike Air

Nike Air

Nike Air is misschien wel één van de populairste sneakers ooit. Die verpak je dan ook niet in een doorsnee schoenendoos, maar in heel veel lucht.

Sigaretten

Dat roken ongezond is, weet inmiddels iedereen. Verpakkingen met waarschuwingen en gruwelijke foto's moeten dat nog eens benadrukken. Maar soms is een subtielere aanpak nóg effectiever.

BLOCC lijn

BL150

Op 1 oktober 1867 reden de eerste treinen tussen Turnhout en Tilburg. In de volksmond kreeg deze spoorlijn de naam ‘Bels Lijntje’, omdat zowel aanleg als exploitatie ervan in Belgische handen lag. Treinen rijden er al jaren niet maar. Maar als toeristisch fietspad wordt het Bels Lijntje nog altijd druk gebruikt.

De 150e verjaardag van het Bels Lijntje is reden voor een feestje. In opdracht van BL150 maakten wij daarom een speciaal BL150-logo met bijbehorende website, folders en een serie unieke routebordjes die over de volledige lengte van het fietspad langs de lijn geplaatst worden. Bovendien wordt vanaf 23 april een mobiele expositie opgestart waar je meer te weten kunt komen over de geschiedenis van het Bels Lijntje. Deze mobiele expo bestaat uit een truck die door ons van binnen en van buiten is ingericht met historische items, teksten en beeldmateriaal uit 150 jaar spoorgeschiedenis.

Op de website www.bl150.eu vind je alle informatie rondom het jubileumjaar van het Bels Lijntje en de exacte data wanneer en waar je de mobiele expositie kunt bezoeken.

BL150
BLOCC lijn

VEELZEGGENDE POSTERS

Op internet en tv zien we dagelijks ontelbare filmpjes, animaties en ander bewegend beeld voorbij komen. Je zou bijna de kracht van een 'ouderwetse' advertentieposter vergeten. Met één (stilstaand) beeld wordt soms meer verteld dan met duizend woorden. Kijk goed. Dan is nadere toelichting overbodig.

Van Gogh

Adidas

Panda WNF

BLOCC lijn

BAARLEZINE

Wegens het 150-jarig bestaan van het Bels Lijntje zal het toeristisch seizoen dit jaar extra feestelijk geopend worden op het station aan de grens in Baarle. 23 April zal dit plaatsvinden met een drankje, een hapje, muziek en hopelijk veel zon. Én met de presentatie van de nieuwe editie van BAARLEZINE, Baarles eigen informatieve magazine.

Ook dit jaar hebben we er weer alles aan gedaan om van BAARLEZINE een toegankelijk magazine vol grenzeloze informatie over Baarle te maken. Met verhalen over het roerige smokkelverleden, interviews met opmerkelijke Baarlenaren, bezienswaardigheden, wandelroutes en nog veel meer. Daarnaast kunnen bedrijven uit Baarle zich in BAARLEZINE op een toegankelijke manier presenteren.

Voor ons is BAARLEZINE elk jaar weer een multidisciplinaire aangelegenheid. Naast het ontwerp van deze glossy verzorgen wij namelijk ook een groot deel van de teksten, interviews en fotografie.

Wij wensen iedereen weer veel lees- en kijkplezier tijdens de lange zomeravonden waarvan er hopelijk veel zullen volgen.

BAARLEZINE
BLOCC lijn

CREATIEVE HUISSTIJL

Een huisstijl is de visuele presentatie van je bedrijf. Daarover moet goed worden nagedacht. Vervolgens kan het tot unieke, creatieve, ingenieuze of grappige oplossingen leiden.

Personal Trainer

Word slank met deze personal trainer. Oeffffenen met die buikspieren!

Glazenwasser

Niet mooi (vinden wij als BLOCC-ontwerpers) maar wel grappig, deze vensterenveloppen voor een glazenwasser.

Tandarts

Weg met je gaatjes als je een bezoekje aan deze tandarts brengt.

BLOCC
BLOCC adres

Nieuwsbrief

captcha

Nieuws / Vacatures

Contact

BLOCC creatieve communicatie

Smederijstraat 17 | 5111 PT  Baarle-Nassau
T +31 (0)13 - 507 35 60 | info@blocc.nl | www.blocc.nl